iPhone servis Beograd

iphone servis beograd

Iphone telefon je prema povratnim informacijama korisnika najbolji telefon na svetu. Sigurno da postoji razlog zašto ko jednom proba da koristi iPhone, ostaje veran korisnik i pored svih malih nedostataka koje kao i svaki drugi uređaj može imati. Zato je upravo popravka iPhone - a najtraženija usluga koju naš iphone servis u Beogradu pruža korisnicima unazad puno godina. Obzirom da su kvarovi uglavnom hardverske prirode, uzrokovane ljudskim faktorom, videli smo sve moguće situacije i zato smo u stanju da popravimo svaki iPhone telefon.

Popravka iPhone telefona

iPhone je mobilni telefon napravljen od strane najpoznatije Apple proizvodnje u svetu. Nema čoveka na planeti koji nije čuo za "Ajfon". Oni skeptični, koji ne vole iPhone su opredeljeni za sve ostalo što je manje više verna kopija ili dobra kopija iPhone-a.

Najčešće korisnici traže najbolji iPhone servis u Srbiji, a u stvari svaki dobar iPhone majstor vam može pomoći da se problem reši na telefonu. Tu nema nikakve posebne tajne. Onaj ko mora da poseti ovlašćeni servis za iPhone on će svakako saznati sve što treba. Onaj ko ne želi da ide u ovlašćeni servis, sigurno ima razlog i mi to apsolutno razumemo jer imamo pravo da za svoj iPhone mobilni telefon izaberemo servis koji popravlja sve iPhone modele.

Čišćenje iPhone telefona

Čišćenje iPhone mobilnog telefona bi trebalo postati rutina kod svakog vlasnika. Međutim, ne misli se samo da je iPhone čist ako ga samo prebrišemo vlažnom maramicom. Spoljašnost telefona treba da je uvek prioritet, a i estetski momenat je bitan. Međutim, vrlo brzo se u urbanim sredinama i gradovima sa mnogo saobraćaja kakav je Beograd, telefon jednostavno zapuši nečistoćama.

Prljavština koja se nakuplja na telefonu najčešće zapuši zvučnik - slušalicu, odnosno rešetku spikerfona. Takođe, bilo da je C-type konektor ili standardni do verzije X, dlake, masnoća i garež se nakupi do te mere da je upitna normalna upotreba telefona.

U našem servisu se vrši generalno i kompletno čišćenje iPhone telefona do sitnih detalja. Mobilni se kompletno rasklapa i svi bitni delovi koji su začepljeni se čiste specijalnom metodom bezkontaktnog uklanjanja nečistoće.

Čišćenje iPhonea traje u proseku 90 minuta i završava se uglavnom u istom danu od momenta kada se donese u naš apple servis. Cena malog servisa je između 1.500 - 3.500 dinara u zavisnosti od modela telefona.

Zamena baterije na iPhone

iPhone baterija je najbolja na svetu - samo ako je original. Za ono što iPhone baterija pruža u toku rada telefona, to je zaista impozantno. Vaš iPhone troši dosta struje jer je zaista vrhunski telefon. Naravno, korisnika uvek zanima kako može da bar malo oslobodi bateriju od opterećenja i da isprazni memoriju telefona kako bi se produžio period između dva punjenja iPhone.

Nikako nemojte paničiti ako posle samo godinu dana vaša baterija opadne ispod 90%. Ti procenti ukazuju ipak na ravnomerno trošenje ćelija baterije pa ako se to rapidno pooršava onda ipak treba upaliti alarm za proveru telefona i zamenu baterije. Nije uvek baterija na iPhone krovac za potrošnju i brzo trošenje već na trajnost baterije utiču i navike korisnika.

Naši iPhone serviseri daju savet: iPhone se koristi i čuva da bi duže trajao. Baterija se troši i kada kapacitet opadne ispod 80% treba je zameniti. Nije obavezno ali se primeti da telefon mora sve češće biti priključen na originalan punjač za iPhone.

Naš apple servis radi zamenu baterije na iPhone u vrlo kratkom roku. Nije potrebno zakazivanje niti ostavljanje telefona duže od radnog vremena servisa. Mi zamenu najčešće obavljamo brzo dok popijete kafu o obližnjem kafiću.

Cena baterije za iPhone zavisi od modela pa je najbolje da nas pozovete. Ugrađujemo isključivo originalnu bateriju u iPhone jer samo originalna baterija može raditi dugo, bez problema, i naravno, mora prikazati svoj kapacitet u procentima prepoznat softerski od strane iPhonea.

Zamena ekrana na iPhone

Iphone ima najbolji ekran na svetu. Kao takav, nije blindiran i zaštićen od oštećenja. Ako znamo da imamo najnoviji ili skroz dobar i očuvan iPhone, onda je pažnja i negovanje obaveza kako bi se predupredile eventualije i lom ekrana. Kada iPhone padne na beton, ako nije u gumenoj masci, nema preko ekrana zaštitu ... pa tu nema spasa. Čak i tada, kada sve to ima se može desiti kvar ali je sve to bezazlenije.

Niko ne voli da gleda u razbijen ekran, polomljeno staklo na telefonu ili da mu se baterija prazni brzo. Ali ako iPhone upadne u WC šolju što se često dešava e onda smo 100% sigurni da je toliko dobar telefon da se bez njega ni u WC ne ide :).

IPhone se ne puni - popravka punjenja

Vrlo čest problem kod iPhone telefona od modela 5 pa sve do XS jeste prekid komunikacije između punjača i mobilnog telefona. Uglavnom to bude kratkotrajno jer se vlasnik snađe sam pa prpveri da slučajno nije pokvaren iphone punjač ? Pored punjača, vrlo često probleme prave i kablovi odnosno originalni kabal za punjenje iphone-a ugalvnom dolazi uz telefon ali ako se koristi u nedostatku zamenski punjač ili kabal, može doći do prblema pa i baterija na iphone-u zna da opadne i kapacitet vrlo brzo padne sa recimo 99% na 86% samo zato što se koristi ili univerzalni punjač ili se telefon često puni punjačem u autu. Još gore je koristiti bežično punjenje a da to bude loš kineski punjač.

Ako imate problem sa punjenjem iphone telefona, pokušajte sa drugim kablom i punjačem, ako to ne pomogne, eto vas kod nas u servisu da vam rešimo problem brzo i kvalitetno. Nikada nemojte pokušavati da svoj apple telefon sami popravljate jer ćete 100% ostati bez njega sa svim podacima u njemu!

Znamo koliko frustrirajuće izgleda situacija kada je pokvaren iPhone mobilni telefon i zato smo spremni da ga što pre - hitno popravimo!

Servis iPhone telefona

 • Pozovite nas i recite koji problem imate na telefonu!
 • Podaci se mogu spasiti - radimo spašavanje podataka
 • Dijagnostika kvara je besplatna
 • Popravka iPhone telefona brzo i pouzdano
 • Originalni delovi za iPhone
 • Garancija na delove i popravku
 • Mogućnost zamene telefona
 • Najbolji servis za Ajfon telefone

Cene servisa iPhone telefona

Ispod su prikazane orijentacione cene popravke iPhone-a. Za tačnu cenu najbolje je da nas pozovete kako bi smo se dogovorili o svim detaljima.

Servisna usluga iPhone 5, 5S, 5C iPhone 6, 6S, 6+ iPhone 7, 7+ iPhone 8, 8+ X/11/12/13 PRO MAX
Zamena ekrana (samo staklo) od 4.500 din od 5.500 din od 7.500 din od 9.500 din od 12.000 din
Zamena ekrana (staklo+LCD) od 3.500 din od 5.000 din od 6.500 din od 7.500 din od 17.000 din
Zamena baterije od 2.500 din od 2.500 din od 3.000 din od 3.800 din od 4.800 din
Zadnja/prednja kamera od 2500 din od 2500 din od 2500 din od 3500 din od 5500 din
Zamena mikrofona od 2500 din od 2500 din od 2500 din od 2500 din od 3500 din
Zamena ulaza za punjač od 2000 din od 2500 din od 2800 din od 3500 din od 4500 din
Power/Home/Volume dugme Upit Upit Upit Upit Upit
Zaštitno staklo za ekran od 500 din od 500 din od 500 din od 500 din 1000 din

iPhone uobičajene popravke

iPhone zamena ekrana

Ako vas polomljeni ekran na iPhone sprečava da uživate u svim fantastičnim karakteristikama telefona, potreban vam je AppleServisBGD! Popravka mobilnog telefona u AppleServisBGD garantuje da će vaš novi ekran na iPhone raditi (i izgledati) kao nov. Naš tim tehničara ima dugogodišnje iskustvo u popravljanju svih najčešć́ih problema sa iPhone-om, uključujuć́i razbijene ekrane i polomljene touch-screenove.

iPhone oštećen vodom

Jednostavno se desi da iPhone upadne u vodu. Od naduvane baterije do neispravne matične ploče, oštećenje od vode na iPhone može prouzrokovati niz dodatnih problema. Popravka može biti skupa ali i ne mora da znači. Ako ste okupali vaš ajfon i on sada ne radi i ne pali se, onda je vreme da pozovete naš servisni centar AppleServis Beograd.

iPhone port za punjenje

Pokvaren ulaz za punjač (port za punjenje) na iPhone dovodi do sporog punjenja baterije. Možda se neće ni napuniti baterija do kraja a prazniće se brzo. Prenos podataka preko data kabla ne radi uobičajeno. Razlog više da nam donesete vaš telefon na servis i sredićemo brzo punjenje!

iPhone prednja/zadnja kamera

12 megapiksela i optička stabilizacija slike se gube na kameri koja ne radi. Da li fotografije izgledaju zaista mutno iznad svakog prepoznavanja? Hajde da popravimo i podesimo kameru/kamere na vašem iPhoneu.

iPhone mikrofon

Da li prijatelji i porodica imaju poteškoć́a da čuju vaš glas? Možda vam se nešto zaglavilo u mikrofonu, poput prljavštine ili prašine. Pogledajte i po potrebi dobro očistite. Ako čišćenje ne pomogne, kontaktirajte nas i zakazać́emo popravku na vašem ajfonu.

Priključak za slušalice

Pucketanje, ustaljeni zvukovi koji dolaze iz zvučnika vašeg iPhonea mogu značiti probleme sa hardverom. Ako imate loš ili vrlo tih zvuk koji dolazi iz zvučnika, verovatno ć́e vam trebati popravka iPhone uređaja.

popravka iphonea

Kupujem prodajem, otkup, zamena iPhone

Ne želite da popravite vaš iPhone telefon već želite zamenu ili novi telefon?

Nema problema. Mi vršimo otkup polovnih neispravnih kao i ispravnih iPhone telefona. Vršimo realnu procenu tržište vrednosti i plaćamo odmoh po dogovoru. Ne bacajte vaš iPhone u kontejner jer se iz njega mogu iskoristiti delovi. Možda ćete nekome spasiti vredne podatke i uspomene!

 • Otkup iPhone telefona brzo i lako.
 • Isplata za otkup telefona odmah.
 • Sedite i opustite se, bez brige, jer naš iPhone servis može da vam pomogne uvek.